Foto van een Deutz F1M414 aan het ploegen met een 1 schaar wiegard ploeg. Ik heb nooit geploegd maar ik vindt het best wel lastig. Ben een hele tijd aan het afstellen geweest. Gras krijg ik sommige pl

Deutz F1M414

+4
Tjeerdf1m414
Foto van een Deutz F1M414 aan het ploegen met een 1 schaar wiegard ploeg. Ik heb nooit geploegd maar ik vindt het best wel lastig. Ben een hele tijd aan het afstellen geweest. Gras krijg ik sommige plekken niet helemaal onder. Trekkracht regeling kenden ze 72 jaar geleden nog niet. Dus soms trekt hij een beetje het geploegde stuk in als het niet helemaal gelijk is. Even remmen of met de hand de ploeg lichten, als ik geluk heb. Trekker en ploeg is een beetje star geheel samen wat volgens mij het probleem is.

Reacties

+3
WaterDeutzer
Hippe Deutz in 2 tinten groen.👽
+2
Tjeerdf1m414
@WaterDeutzer hij is helaas een keer met de kwast bewerkt. Tis nu de planning om hem een keer helemaal op te knappen. En veel speling eruit te halen.
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Tjeerdf1m414:
planning om hem een keer helemaal op te knappen

Dan is ploegwerk een goede test om te ontdekken wat er nog meer aan scheelt.
+3
Tjeerdf1m414
@WaterDeutzer motor revisie heb ik al gedaan dus kan hij nu ook mooi nog verder inlopen. Eerst rustig werk gedaan met de maaibalk en nu maar eens het zwaardere werk proberen.
+1
Henk 1120
Bijzonder ploegje! Past er mooi bij 👌🏼

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F1M414 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!