Foto van een Same Falcon ik ben bezig met de motorkap opknappen en spuit klaar maken, nu is de voorgril ingedeukt, nu wil ik deze weer recht te maken en stevig (hij is op meerdere plekken iets geknikt

Same Falcon

+2
Rijndirk
Foto van een Same Falcon ik ben bezig met de motorkap opknappen en spuit klaar maken, nu is de voorgril ingedeukt, nu wil ik deze weer recht te maken en stevig (hij is op meerdere plekken iets geknikt) door stukken rond/fijne strippen ijzer te maken op de plekken door de pijl aangegeven, nu weet ik alleen niet of dit kan met de koplampen, (deze heb ik nog niet dus kan ik zelf niet kijken). De vraag: kan ik daar versteviging aanbrengen, zo niet wie weet een andere manier?

Reacties

+3
Minitauro
Het zou mogelijk zijn met op de aangegeven plaats smalle stripjes op zijn kant te hechten verticaal gezien langs de koplamp gaten.
De stripjes mogen ook niet te breed zijn i.v.b.m. de ruimte tussen de kap en brandstoftank.
De koplampen zitten als het ware met doordruk-klemveren vast geklikt, vanuit voorkant naar binnen gedrukt.
+4
wim-same
@Rijndirk IK zou ook wel de maat van de koplampen goed in de gaten blijven houden.
+4
arnold-arentze
Het verstandigste is de koplampen bestellen en passen voordat je gaat spuiten
+1
joop-same
Als je de schuine hoek maar vrijhoud dan kan er best een stripje langs gezet worden.
Koplampen kan ik je leveren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Falcon en hebben de trefwoorden Opknappen en plaatwerk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!