Foto van een Valtra 6750. Maandag na de regen begonnen met groenbemestergras zaaien op een blok van 10ha bollenland. Heerlijk werk onder deze omstandigheden en op gps. Dit jaar meerdere soorten tulpen

Valtra 6750

+3
bart99
Foto van een Valtra 6750. Maandag na de regen begonnen met groenbemestergras zaaien op een blok van 10ha bollenland. Heerlijk werk onder deze omstandigheden en op gps. Dit jaar meerdere soorten tulpen gehad en de laatste soort is op 16 juli gerooid. Na de bollen is de kilverbak er over geweest en is er drijfmest op gereden. Nu met het zaaien niet te diep rotoren maar wel zorgen dat er een beetje grond voor de machine blijft, nu hopen dat het gras een beetje op gang komt. Op de achtergrond mooi de windmolens die in aanbouw zijn in beeld, die dingen worden ook steeds groter :grinn:

Reacties

+2
valmet6400power
Prachtig! Mooie klus voor de 6750 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6750 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!