Foto van een Yanmar YM 1500 en de combinatie van de buurman. Foto is geplaatst door contitour op 03-08-2022 om 20:47:22, met 7 reacties.

Yanmar YM 1500

+8
contitour
Foto van een Yanmar YM 1500 en de combinatie van de buurman

Reacties

+6
JvH 1120
Mooie kemper opraapwagen zo een heel vroeger ook gehad was nogal eens probleem met lossen dat de ketting er onderdoor schoof, kon je weer met de riek aan de gang.
+1
contitour
@JvH 1120 Heb ik tot nog toe geen last van gehad. Ik laad er alleen hooi mee en dat komt er mooi uit. Verder wordt ie alleen gebruikt om kleine hoekjes leeg te maken, waar ik met de pers of de grote Mengele niet bij kom. Dus erg vol zit ie nooit.
+1
JvH 1120
@contitour niet te vol stouwen scheelt wel veel, was hier vroeger aan geschaft om vers gras bij te voeren en om de lage stal binnen te kunnen was er een lagere boven bouw op gemaakt,en omdat we de wagen toen toch hadden ook zelf maar gaan inkuilen en werdt hij nog wel eens te vol gestouwd.
+5
WaterDeutzer
We kunnen daar wel een thema van maken: De grootste en de kleinste naast elkaar.
Deze is nummer 2 na de 2 maaidorsers eerder vanavond.
+2
draaipiet
Quote Reactie van @WaterDeutzer:
De grootste en de kleinste naast elkaar.

tractorfan.nl/picture/1473571/…
+2
contitour
@draaipiet Die is ook Leuk!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Yanmar YM 1500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!