Voorlader en cilinders en dergelijke in de grond verf staan, morgen mag het rood er op. Velgen staan buiten tegen het hek, natuurlijk ook gelijk in de grondverf gezet. Daar mag morgen of overmorgen oo

Onbekend Onbekend

+4
remco rooks
Voorlader en cilinders en dergelijke in de grond verf staan, morgen mag het rood er op. Velgen staan buiten tegen het hek, natuurlijk ook gelijk in de grondverf gezet. Daar mag morgen of overmorgen ook de IHC Weis verf op👌🏻

Reacties

+1
SJB533
Nicht IHC Weiß, sondern IHC Hell Elfenbein.

En in het Nederlands heet dat kleurtje lichtivoor
+1
remco rooks
@SJB533 ja hoe die duitse B der in moet krijgen weet ik niet. we hebben de blikken van een duitse firma daar heten ze IHC weiß, hebben we de zijpanelen ook mee gespoten kleur is perfect.
+2
SJB533
@remco rooks
Is een S. En ik heb het op de telefoon ingesteld, dat speciale tekens onder de letters zitten, in dit geval de (kleine) S. Hou je die ingedrukt, verschijnen extra keuzes.

(klik om te vergroten)

+3
CoenNijenhuis
@remco rooks kan ik mijn velgen er nog gauw ff bij zetten? 😜
+1
remco rooks
@CoenNijenhuis had gekunt 🙈 maar kwam nu net op veel geluk uit dat de spuitbeker leeg was en de grond verf op was 😅
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @remco rooks:
veel geluk uit dat de spuitbeker leeg was

Makkelijk zo'n deur waar je op kunt proefspuiten.😉
+1
remco rooks
@WaterDeutzer zeker 🙈 komt er meteen een beetje variatie aan kleur 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!