Mijne holder op de zegening in Bocholt.. Foto is geplaatst door Pieterjaeken op 05-08-2022 om 20:58:30, met 10 reacties.

Holder B 12

+6
Pieterjaeken
Mijne holder op de zegening in Bocholt.

Reacties

+2
Bekende schlüter op de achtergrond 😜 😂 😂
+2
Pieterjaeken
@schluter jan van samang van wie zou die zijn? 🤔😜🤣🤣
WaterDeutzer
Gezegend met Martens-water?🍻
+1
Pieterjaeken
@WaterDeutzer haha ja 🤣🤣
WaterDeutzer
Ik heb zelf 28jaar in Limburg gewoond, maar ik blijf het bijzonder vinden dat dit zegening ritueel nog steeds zo massaal wordt bijgewoond.

We hebben hier in Zieuwent ook een kerk, een hele grote 'de kathedraal vd Achterhoek'. Maar ik weet zeker dat pastoor met een volle emmer wijwater blijft zitten als hij dit op de agenda zet.😇
WaterDeutzer
Ik zie daar de Ford Major met een plaatnummer 'AZC'. In mijn beleving zag ik altijd uitsluitend Amerikaanse pickuptrucks met deze lettercombinatie, in iedergeval beginnend met een A. Hoe zit dat @stijn-de-bock ?
+1
stijn-de-bock
@WaterDeutzer O voor oldtimer, Q voor aanhangwagens,maar beginnend met A heb ik nooit voor een apparte categorie geweten.
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
met A heb ik nooit voor een apparte categorie geweten

Let maar eens op als je op de baan zit, Amerikaanse pickuptrucks zie je vaak/altijd met een plaat waarin de A en de Z is vermeld. Is mij wel altijd opgevallen, maar nooit begrepen waarom.
+1
stijn-de-bock
@WaterDeutzer ga ik doen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder B 12 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!