Foto’s van de 265 km lange rit met mijn Deutz D4006, die ik van  woensdag 3 augustus, 17:00 uur, en donderdag 4 augustus, 19:45 uur, maakte, om mijn kersverse aanwinst thuis te brengen. De rit ging

Deutz D4006

Aristoteles
Foto’s van de 265 km lange rit met mijn Deutz D4006, die ik van woensdag 3 augustus, 17:00 uur, en donderdag 4 augustus, 19:45 uur, maakte, om mijn kersverse aanwinst thuis te brengen. De rit ging van Beiarn naar Gjerøy, waar ik woon.

Reacties

+1
WaterDeutzer
Een herkenbare beginnersfout bij nieuwe leden: De site vervuilen met een groot aantal (ook nog onzinnige-) foto's. Als je vrienden wilt maken beter hiermee te staken!
+1
A.H.S.
@WaterDeutzer Klopt,ik heb zelf ook deze beginners fout gemaakt 😊
Had ook niet in de gaten dat je geen grote aantallen ineens mocht plaatsen.
Maar het blijft leuker om te bekijken, als je er af en toe een paar plaatst.
WaterDeutzer
Quote Reactie van @A.H.S.:
ik heb zelf ook deze beginners fout gemaakt

Zou beter zijn als de moderator iets aangeeft van spelregels bij de aanmaak van een nieuw account. Er blijven (gelukkig) steeds nieuwe TF'ers bijkomen maar veel met dezelfde fout.
+2
trean
@WaterDeutzer dat enthousiaste veel foto’s plaatsen wordt meestal vanzelf minder, is op zich ook wel logisch, je maakt een profiel en dan plaats je gelijk alle foto’s van trekkers die op je telefoon of computer staan.
Ik zou me er niet druk over maken
+1
bart99
@WaterDeutzer Ik snap je punt maar de manier waarop je dit brengt motiveert niet echt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!