Foto’s van de 265 km lange rit met mijn Deutz D4006, die ik van  woensdag 3 augustus, 17:00 uur, en donderdag 4 augustus, 19:45 uur, maakte, om mijn kersverse aanwinst thuis te brengen. De rit ging

Deutz D4006

+1
Aristoteles
Foto’s van de 265 km lange rit met mijn Deutz D4006, die ik van woensdag 3 augustus, 17:00 uur, en donderdag 4 augustus, 19:45 uur, maakte, om mijn kersverse aanwinst thuis te brengen. De rit ging van Beiarn naar Gjerøy, waar ik woon.

Reacties

+1
Jotke
Deutz met identiteitscrisis?😜

Wel mooie reis!
+1
Aristoteles
@Jotke ja, ik denk dat de man die zich over dit machientje ontfermd heeft nog wat geel had staan. Ik vergeef het hem, want de trekker is, voor zover ik het als leek kan beoordelen, verder goed onderhouden.
Jotke
@Aristoteles

Hij ziet er van buiten in ieder geval netjes uit!👌🏻

Veel plezier ermee!
+2
bob de bouwer
De D4006 zijn mooie trekkers maar in de originele kleuren vindt ik ze toch stukken mooi.
Succes met je nieuwe aanwinst.
Laat je hem in deze kleuren combinatie?
+3
Aristoteles
@bob de bouwer terwijl ik onderweg was had ik al rode verf voor de wielen besteld. Dat was er nog eerder dan ik. Heb vandaag alles gewassen en ga ze zodra het weer het toelaat oververven.
arnold-arentze
Mooi avontuur en mooie reis zo te zien. Hoe lang heb je er over gedaan?
+2
Aristoteles
@arnold-arentze begonnen te rijden op woensdag rond 17:00 en aangekomen bij ons op het eiland op donderdagavond om 19:45.
+1
arnold-arentze
@Aristoteles Dan had ik de uitleg toch goed gelezen😆. Gaat best een hoop tijd in zitten met het varen erbij. Nog wel geslapen ergens hoop ik😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!