Foto van een John Deere 6430 Premium. Foto is geplaatst door case 745 xl op 06-08-2022 om 16:35:22, met 8 reacties.

John Deere 6430 Premium

+1
case 745 xl
Foto van een John Deere 6430 Premium

Reacties

+2
wim-same
Jij heb het lekker makkelijk met zo, n zomer. Het blijft mooi weer Jakob.
+1
Jotke
@wim-same

Wel mooi weer voor hooi Wim. Maar voor de rest...🙈
wim-same
@Jotke Begin van het jaar is er bij ons veel gewas van het land gekomen, nu is het wat minder door de droogte. mogelijk nog een mooie nazomer. Maar ik heb zelf heel veel balen geperst. en het perst zo makkelijk en snel als je zonnig weer heb.
+1
Jotke
@wim-same

Ohw dat is zeker zo! Voor hooi is het prachtig weer! Is ook zeker heel wat vant land gekomen begin dit jaar maar nu is het non stop beregenen om nog iets in leven te houden. Zowel mais als gras als andere gewassen.

Laatst tijdens een fietstocht telde ik iets van 20 haspels vanuit 1 straat die in de omtrek te zien waren. Toen was de droogte nog minder dan nu.

Voor de rode dieselpompen aan de andere kant van de grens zijn het goude tijden.
+2
case 745 xl
@wim-same is gort droog hier haal lang het aantal balen niet van vorig jaar. En toen had ik maar 1 pers en nu 2. Dus mag van mij wel een weekje regenen.
Saeghershof
Niet op zwad gereden?
case 745 xl
@Saeghershof jawel hele kleine met een trommel schudder. En stond niet veel op

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6430 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!