Mijn Ipsa trommelschudder achter een Steyr 8090 (LCN clubmodel). Schaal 1/32.Voor de mensen die graag meer folders en miniaturen zien, kijk dan zeker ook eens op mijn Facebook pagina “Tractorschuur

Landbouw miniaturen 1:32 Steyr

+5
Mijn Ipsa trommelschudder achter een Steyr 8090 (LCN clubmodel). Schaal 1/32.

Voor de mensen die graag meer folders en miniaturen zien, kijk dan zeker ook eens op mijn Facebook pagina “Tractorschuur Noorderkempen”, daar laat ik regelmatig iets zien uit mijn collectie.
facebook.com/profile.php/?id=100070639913196

Reacties

+4
CoenNijenhuis
@maarten-suykerbuyk mooi model!, de beide Steyrs hebben bij mij in de woonkamer een speciaal plekje in de vitrine gekregen.
+1
Svendt28
Prachtige modellen, de Ipsa trommelschudder is wel een heel exclusief model. De Steyr ook niet zomaar te verkrijgen, tenzij vrij duur. Ik ga me toch maar eens lid maken van de LCN. 😊
+1
@Svendt28 goed idee, binnenkort (2023) is er weer clubmodel, wordt in november 2022 bekend gemaakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Steyr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!