Foto van een John Deere 6195R, van de week op een andere tractor uit geweest. En toen kwam ik deze tegen.En nee, die heb ik niet gekocht, hoewel het een beauty is.

John Deere 6195R

+1
wotan2
Foto van een John Deere 6195R, van de week op een andere tractor uit geweest. En toen kwam ik deze tegen.
En nee, die heb ik niet gekocht, hoewel het een beauty is.

Reacties

+1
JD 6110
De rvs uitlaat breekt mooi de zwarte look van de trekker. Perfect 👌
+3
wotan2
Nog ff de andere kant:

(klik om te vergroten)

John deere 6195r
+1
wotan2
Het rijtje waar hij in stond:

(klik om te vergroten)

John deere meerdere
cb6520
Wat heb je gekocht?
+1
wotan2
@cb6520 100pk minder en flink compacter; een 5090 M, 4 jaar oud en een dikke 2000 uur op de klok. Vervangt hier de 6020SE.
Ik ben alleen vergeten een foto te maken van mijn aankoop.😊
casejxu
@wotan2 andere voorlader trekker dus?
+1
wotan2
@casejxu ja en nee. Alle 3 mijn huidige trekkers hebben consolen van MX/ mailleux. Daar heb ik 1 voorlader bij (MX T 412) die ik onlangs vervangen heb. Deze heeft ook MX consolen, en er een voorlader bij (MX U 408). Ik had toch wel eens situaties dat ik een 2 e voorlader miste, of snel iets moest doen en de voorlader aan de verkeerde trekker hing en moest omkoppelen. Dat is nu grotendeels opgelost. De kleine voorlader zal vooral aan de nieuwe trekker hangen, de grote aan de grotere 2. Waar vooral de 6420 zal voerladen met de grote voorlader. In geval van nood is echter alles uitwisselbaar, en zou de T408 aan bijvoorbeeld de 6530 kunnen.
casejxu
@wotan2 oh kijk aan. Kon de 6020se al niet echt tussen je fotoos vinden dacht ik
+1
wotan2
@casejxu nee ik had zelf ook even terug gekeken en hij staat er niet bij, ik zal nog een afscheids foto maken. Ik vond het ook niet echt een fijne trekker, mechanische stoel, en ontzettend lui. De tractor is gewoon te zwak gemotoriseerd voor wat hij is. Hij heeft 4 gladiaalbanden en beide stuurkogels hebben ook veel speling. Daarom maar eens rondgekeken naar een vervanger. Hoewel hij eigenlijk nog niet zoveel uur gewerkt heeft ( 5700 uur).
john deere 7810
@wotan2

daar kan ik me wel in vinden. te zwaar voor zijn pk's... die 5090m vind ik de cabine vrij klein maar zijn wel top trekkertjes met weinig poespas. we hebben er een aantal lopen maar ze kunnen heel wat hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6195R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!