Foto van een Case IH CS 110, vrijdag weer een dagje op pad geweest met de wagen. Nu met 540e aan het laden en dat scheelt een hoop in geluid en diesel. Heb ook gemerkt dat een niet pendelende pickup h

Case IH CS 110

+1
Inter-844s
Foto van een Case IH CS 110, vrijdag weer een dagje op pad geweest met de wagen. Nu met 540e aan het laden en dat scheelt een hoop in geluid en diesel. Heb ook gemerkt dat een niet pendelende pickup heuvelig land niet zo fijn vind. Hij loopt dan op een kant en de andere kant staat 10cm los van de grond. Kreeg de wagens mooi vol, maar dan kan je precies zien waar je gereden hebt met die bonk harde diagonaal banden. Nu kan dat dit jaar wel omdat het zo droog is maar ga toch maar opzoek naar andere banden denk ik.

Reacties

Fast Eddy
Zijn dat diagonaal banden?
+1
Inter-844s
@Fast Eddy Ja 500/50-17
Fendt926Driver
Dacht jij in heuvelachtig land zachte radiaalbanden te moeten monteren die aan de lage kant ook die 10cm extra moeten inveren om de pick up vlak aan de grond te houden?
Deze wagens lopen meestal op 19.0/55-17 diagonaal.
Wil je naar grotere radiaalbanden (met een 20cm luchtkamer om die 10cm te kunnen veren) dan komt op het laatst de banden aan elkaar of jou pick up niet meer aan de grond
Inter-844s
@Fendt926Driver Nee dat de pickup niet wil pendelen staat los van de andere banden. Aan de pickup kan ik weinig veranderen dus daar moet je met laden om denken.
CaseCS130
Trekker bandjes wel mooi plat zo te zien. Nog steeds probleemloos?
Inter-844s
@CaseCS130 Ja die hebben netjes 3,5 nokjes aan de grond. Komen hopelijk binnenkort andere banden onder de trekker. Heeft sinds ik die draden heb vervangen weer probleemloos gedraaid. Heb vandaag nog wel z'n stikstofbol op de aftakas gezet.
CaseCS130
@Inter-844s oké, daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Heb je een link welke je gebruikt hebt daar voor? En misschien een foto hoe je het er tussen hebt gemaakt?
Maar mooi dat ie weer goed rijdt 👌
+1
Inter-844s
Dit was de link van dat setje. hoogsteyns.be/nl/…
Heb nog geen tijd gehad om te testen. Om hem aan te sluiten heb je wel een extra adaptertje nodig van M14x1.5 naar M10x1 kwam ik achter dus die bestel ik morgen. Heb het nu anders opgelost maar dat is minder mooi.
CaseCS130
@Inter-844s Oh ja, die link al eens gezien. Zal dat deze winter ook eens oppakken. Dankje 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!