Foto van vorige week, eventjes proberen hoe dat voert met zo'n Proxima 120HS.. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 08-08-2022 om 22:58:45, met 9 reacties.

Zetor Proxima 120 Power

+4
ZetorTwente
Foto van vorige week, eventjes proberen hoe dat voert met zo'n Proxima 120HS.

Reacties

+1
Fast Eddy
En de Forterra al ingeruild? De Proxima lijkt mij iets mooier om mee te voeren.
+1
ZetorTwente
@Fast Eddy Van 't zomer vaak met de Forterra bij 't mechanisatiebedrijf geweest, elektrisch veel geemmer en konden geen duidelijke oorzaak vinden. Uiteindelijk een relais, paar kabeltjes en de dynamo vervangen en alles doet het weer prima. Voorlopig is de druk tot inruilen er wel even weer af.
Proxima erg fijne trekker, kunt er ook wel goed mee voeren maar niet perse beter dan met de Forterra.
ZETOR9641
Heeft de forterra al veel uur? Bij ons kwam dat gemmer met de hef storingen al bij 3000 uur, op de teller dan.
ZetorTwente
@ZETOR9641 5600u, hefstoring was 't snelste opgelost, doordat ie daarvoor zelf aangeeft wat 't probleem is. Powershift deed het alleen als ie zin had en 12v aansluiting werkte niet betrouwbaar.
+1
zetordrivertimo
@ZETOR9641
Hier al 8800 uur gedraaid zonder problemen met de hef met de forterra 🤷‍♂️😅
ZETOR9641
@zetordrivertimo dat noem je nog een mazzel hebben 😜 @ZetorTwente ook dat kregen wij net voordat hij weg ging met de powerschift. soms best link, ging die zomaar ineens de powershift inschakelen.
ZetorTwente
@ZETOR9641 Hier bleef ie gewoon staan in de hoogste, maar onze is onderhuids een 95, die schakelen de powershift elektrisch, die van jullie werkte nog pneumatisch.
J asper
🎉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Proxima 120 Power ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!