Gisteren de vierde snee ingekuild, voordat het als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het grootste deel was eigenlijk niet de moeite waard maar die sprietenzooi is ook niet wat, nu is de boel weer mooi gla

John Deere 6420

+3
GerbertXL
Gisteren de vierde snee ingekuild, voordat het als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het grootste deel was eigenlijk niet de moeite waard maar die sprietenzooi is ook niet wat, nu is de boel weer mooi glad.
In ieder geval fijner als de vierde snee vorig jaar, toen moesten we de opraapwagen met twee trekkers uit de klei trekken.

Reacties

fan van trekkers
Mooie hark! Is dit de 13 of 15 meter? Kan deze trekker hem makkelijk doen?
GerbertXL
@fan van trekkers dit is de 13 meter. Trekker kan 'm goed aan, ik rij bijna constant 12 km/h maar als je met grote percelen en dikke sneden de volle capaciteit van de hark eruit wilt halen mag er wel iets meer pk en gewicht voor.
fan van trekkers
Hoeveel pk heeft een 6420. 12 kmh is een nette snelheid, maar je geeft zelf al aan dat het sneller kan met meer pks. Hark kan dus wel wat verzetten. Vind het ook echt strakke harken.
GerbertXL
@fan van trekkers 110 geloof ik. Met mijn kleine percelen heeft sneller rijden niet zoveel zin en ik moet dan ook een groep overschakelen, dan rij je op het kopeind weer veel te snel dus ik vind het wel best zo.
Dit is een lekker wendbaar trekkertje maar het is een beetje oppassen dat de hark niet gaat spelen met de trekker.
newholland6640
@GerbertXL

Maak je het harken altijd eerst helemaal af voordat je gaat kuilen?
GerbertXL
@newholland6640 meestal wel, ligt eraan of ik iemand erbij kan krijgen. Als ik het met m'n vader moet redden zal het toch wel moeten want hij wil niet met de opraapwagen of hark op pad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!