Foto van een Same Onbekend. Leuk land dat Frankrijk maar het zijn hooligans hoe ze hier met trekkers omgaan. Zonde. Had een heel leuk ding geweest voor de liefhebbers

Same Onbekend

+6
Foto van een Same Onbekend. Leuk land dat Frankrijk maar het zijn hooligans hoe ze hier met trekkers omgaan. Zonde. Had een heel leuk ding geweest voor de liefhebbers

Reacties

+4
yoohan
Een Puledro(denk ik) in patina. Verschil met Nederlandse klimaat is duidelijk te zien, in Frankrijk komt er flink roest op, in NL rotten ze helemaal door.
+2
yoohan
@wim-same weet wel of het een Puledro is denk ik.
+3
wim-same
@yoohan Klopt Johan. Dit is inderdaad een Same Puledro, Waarschijnlijk een vinegard, een wijnbouw trekker, die dan wel weer op breed spoor gezet is. Assen zijn smal. Dus het kan een Puledro A, met modificatie van de rempedalen, maar ook een B zijn. De smalspoor B's hadden de grill van een A.
+4
Gavrie Willemsen
Knappe foto eigenlijk , hij staat er als een soort van herinnering naar lang vervlogen tijden….
+3
roscho
@Gavrie Willemsen Iemand moet hem redden. Hij staat al op de rand van de afgrond. Dat lijkt symbolisch voor zijn naderend einde....
+1
Gavrie Willemsen
@roscho oh Joris wat een dramatische teksten….😂
+2
R Bouwmeesters
Puledro 1e type, zo te zien een smalspoor of semi-smalspoor.
Lijkt buiten de missende koplamp nog helemaal niet zo slecht.👍
+2
wim-same
@R Bouwmeesters de semismalspoor had dezelfde grill als de B.
+2
R Bouwmeesters
@wim-same Nu je het zegt heb ik dat inderdaad al vaker gehoord.
Ik had inmiddels wel begrepen dat je een Vigneto en Trento uitvoering hebt, en dan nog de normale op breedspoor.
+3
Jammer heej dat ze dit op deze manier gewoon weg laten rotten
+1
wim-same
@Mijn-eerste-deutz In Frankrijk en Italie rotten ze gek genoeg niet weg. er komt droge vliegroest op, maar meer niet. In Nederland en Groot Britannië rotten ze echt weg door de hoge luchtvochtigheid.
+1
@wim-same ah dat scheelt dan weer. Is hij iig nog te bezichtigen
+1
wim-same
@Mijn-eerste-deutz vandaar ook dat Italiaanse en Frans trekkers en auto's het in hun eigen land wel goed doen, maar hier beginnen ze gelijk te roesten als een gek.
Fast Eddy
@Mijn-eerste-deutz

Overal vind je boeren die hun trekker zien als gereedschap. Ook in Nederland. Nu heb ik in Wallonië ook verscheidene uitgeleefde trekkers gezien. Dus misschien ligt het aan de taal die ze spreken.
Minitauro
@wim-same Gauw halen dat ding, zonde dat ie staat te verrotten...
poech prut
Mooi zoiets tegen te komen. Staal lijkt nog redelijk hard inderdaad!
a3vandiejen
Mooie foto, jammer van de Same.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Same ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!