Foto van een Fendt 722 Vario, vandaag nog een paar balen hooi laten maken van een verloren hoek.. Foto is geplaatst door wotan2 op 12-08-2022 om 22:10:13, met 7 reacties.

Fendt 722 Vario

+2
wotan2
Foto van een Fendt 722 Vario, vandaag nog een paar balen hooi laten maken van een verloren hoek.

Reacties

Baltus_steyr
Hoeveel baal heb je gekregen? Heb hier gisteren ook nog wat in de baal gedrukt. Stuk waar de koeien hebben gelopen, 7 hektare had ik zon 15 baal vanaf..!
wotan2
@Baltus_steyr dit was een perceel van een ha, waarbij ik over grond van de buurman moet, om er te komen. Nog niks aan gebeurd dit jaar, en nogal wat pit rus. Meende het eerst zo op een mesthoop te duwen, maar de droge koeien moeten maar uitzoeken wat er eetbaar van is, kan de rest als nog weg. Zijn 7 balen van 150 cm doorsnee.
Baltus_steyr
@wotan2 mooie stukjes om kruidenrijk te hebben, jammer dat het zaad dan zo duur is. Heb je ook super mooi hooi voor de koeien! Zit er geen onkruid in deze stukjes/of zuring??
+1
wotan2
@Baltus_steyr op een paar distels na, eigelijk geen onkruid. Maar het is erg veel pitrus. Ik meende het eigenlijk te vernieuwen nu het zo droog is, omdat het een perceel is wat vaak niet te berijden is vanwege te nat.
+1
Ritchie
Dat is in Frankrijk best wel veel volgens mij, boer waar ik stage liep had ook overal en nergens van die kleine strookjes die ze hooide. Waren vaak net een schudder breed leek of je bij iemand de tuin hooide.
JohnDeere5085
@Ritchie of van die verloren stukjes in bossen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 722 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!