Foto van een Petter.Daar was er weer een! Een mooi stukje vaderlandse geschiedenis, de Petter! Vernoemd naar z'n krachtbron en gebouwd door de Gebr. Van Dal uit Diessen( NB). Vanaf ergens jaren 50.Hie

Onbekend Zelfrijder

+1
Jotke
Foto van een Petter.

Daar was er weer een! Een mooi stukje vaderlandse geschiedenis, de Petter! Vernoemd naar z'n krachtbron en gebouwd door de Gebr. Van Dal uit Diessen( NB). Vanaf ergens jaren 50.

Hier te zien op de Boerendag in Alphen. Op deze foto(, ik weet het, beetje wazigexcuus!) de resten van de sticker van de smid Gebr. Van Dal.

13 augustus 2022, Alphen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Zelfrijder en hebben de trefwoorden logo , poseren , oldtimer , oldtimer show , Alphen , Petter , Petter melkwagen en Boerendag & Mudrace Alphen 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!