Foto van een Valmet 6400. Foto is geplaatst door jehan op 18-08-2022 om 18:18:09, met 13 reacties.

Valmet 6400

+2
jehan
Foto van een Valmet 6400

Reacties

+2
jehan
Graan land inzaaien met vita maxx . eerst met 3 pootlos getrokken en nu met smaragd nog een bewerking en gelijk groenbemester erop
huub
Nog ff met de cambridgerol erover?
jehan
@huub neeeeeej joh . op dit perceel komt geen cambridge rol ..is veelste lemig en slemt dan helemaal dicht
DANOONTJE POWERR
De Lemken is ook al aardig op leeftijd denk?
+2
jehan
@DANOONTJE POWERR ja maar ik denk dat ik zelf ouder ben ..maar hij doet het nog prima ..
roytieltjes
@jehan olle keal
+1
jehan
@roytieltjes heeeeeej oppassen he wat je zegt haha
+1
jehan
@DANOONTJE POWERR lemken 8 jaar geleden in duitsland gekocht van akkerbouwer die een nieuwe trekker gekocht had met 50 pk meer dan zn oude .machine park heeft ie toen aangepast op die pks ..tjsa en toen vroeg ie geld ..we hebben hem gelijk in de handen geslagen ..we hebben er het zaai tonnetje opgemaakt en het werkt als een speer .
+1
Loeideutz
@DANOONTJE POWERR Dit is er eentje van de eerste generatie, heb er zelf ook 1. Kun je herkennen aan de bevestiging van de schijven. De latere series zitten ze aan de rol. Bij mijn weten worden ze nu zo’n kleine 30 jaar gemaakt. Maar daar kan ik wat naast zitten.
ZetorTwente
Zal nog wel niet mee vallen om die kluiten kapot te krijgen zeker?
jehan
@ZetorTwente dat gaat heel goed hoor ..viel mij erg mee ..en daarbij ik wil het allemaal niet zo fijn hebben ..vooral dit perceel niet
WaterDeutzer
Nu heb ik een goed beeld van 'mijn' velgen.😊

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valmet 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!