Foto van een Case IH CS 130, tijdens het poetsen wordt er ineens een logo weer zichtbaar, ienand enig idee van wie dit logo is?

Case IH CS 130

InsaneNL
Foto van een Case IH CS 130, tijdens het poetsen wordt er ineens een logo weer zichtbaar, ienand enig idee van wie dit logo is?

Reacties

1046
Dijkshoorn uit bergschenhoek
+1
InsaneNL
@1046 kijkaan super, even op de site gekenen logo en sticker zien er exact hetzelfde uit, kan niet missen, Dankje!

morgen eens bellen of ze nog wat historie van de trekker hebben.
pizza power
@InsaneNL nieuw geleverd door elm die kunnen je vast ook wel wat vertellen.
+1
InsaneNL
@pizza power kijkaan, ook een goeie tip. Blijft toch mooi dit, de kracht van TF.

Dan is er een goeie kans dat dit hem is: tractorfan.nl/picture/136946/
pizza power
@InsaneNL hij lijkt er erg veel op ja. Alleen hebben ze er volgens mij wel meer van gehad. Maargoed ze zijn daar de kwaadste niet dus willen ze vast wel wat vertellen.
InsaneNL
@pizza power ze zijn er in elk geval netjes mee omgegaan, hele kabine is nog netjes, terwijl die vaak aan alle kanten kapot zijn en alles doet het zoals het hoort. Zullen vast nog wel een paar eigenaren meer tussen hebben gezeten maar het begin is belangrijk, een nete trekker probeer je toch vaak net te houden, terwijl een ral hok verder afgetrapt wordt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!