Ze staan weer in de schuur 7000 op de kar mee terug genomen.. Foto is geplaatst door theovl op 21-08-2022 om 20:36:40, met 21 reacties.

Ford Meerdere

+7
theovl
Ze staan weer in de schuur 7000 op de kar mee terug genomen.

Reacties

+3
wim-same
Jammer dat de County ging springen met de run zaterdag.
+3
theovl
@wim-same haha jaa ik had een versnelling te hoog gekozen. En verder niks aan bandenspanning ofzo gedaan. Dus hij begon vrijwel gelijk te springen. Toen het gas dicht gegooid. Maar later begon hij weer te springen dus toen heb ik de handdoek in de ring gegooid🤣🤣 zelfde verhaal met de 7000 eigelijk🤣
+3
wim-same
@theovl Ik zag het Theo jammer. Maar wel sportief.
+3
Hanomag22
Mooie trekkers. Heb ze gezien in Vreeland. Wat is dat kastje onder het stuur eigenlijk? Vertraging ofzo?
+1
theovl
@Hanomag22 van de 7000 bedoel je????
+1
Hanomag22
@theovl ja inderdaad. De 7000
+3
theovl
@Hanomag22 als dat tandwielkastje er niet op zit dan gaan je wielen rechtsaf als je linksaf stuurt. Komt omdat de stuurstang rechtstreeks op het fusee zit ipv dat hij de neus in gaat. Als je een 2wd hebt zit de stuurinrichting heel anders namelijk. (Beetje lastig uit te leggen)
+1
wim-same
@theovl Dat is bij sommige SAME's ook zo Theo. vier wiel aandrijving gaat soms andersom sturen dan 2wiel aandrijving.
+1
Hanomag22
@theovl ik snap m. Had even niet aan de originele Ford constructie gedacht. Dank voor de uitleg.
+4
Kramer U800
Hoi Theo, ik heb bijde Ford's gezien in Vreeland, ze stonden er mooi bij! Ik heb helaas niet de tijd gevonden om je te kunnen spreken, het was zo ontiegelijk druk, niet normaal zo veel aanspraak. Ik zag dat jij ook een hoop aanspraak had. Het weekend is voorbij gevlogen, we kunnen terug kijken op een mooi evenement met mooi weer en een mooi aantal bezoekers.
+1
theovl
@Kramer U800 dat is zeker waar man. Ik heb er helemaal geen erg in gehad dat je er was. Want het was inderdaad mega druk. En had nog pech met de 7000 dus was ik ook nog even druk mee. Maar mocht helaas niet baten. (Stuurleiding begon te lekken ivbm haarscheurtje achter de wartel)
+3
Kramer U800
@theovl Pech is nooit leuk inderdaad, gelukkig kan je het wel oplossen neem ik aan. Heb je nog even zien staan voor de sleepwagen met de Couty, wat een mooi geluid zit er in dat ding zeg!!
+3
theovl
@Kramer U800 ja woest he. Hij buldert overal bovenuit🤣🤣 ik ga ook met suizende oren naar bed
+1
Kramer U800
@theovl
Quote:
met suizende oren naar bed

Nou anders ik wel.
+1
Rondeutz06
@Kramer U800 het was een geweldig weekend en de organisatie mag ook een veer in hun gat steken, ik heb helemaal geen rarigheid gezien en de toertocht perfect met veel verkeersregelaars. Trekkertrek heel geslaagd, kortom een super weekend
+1
Kramer U800
@Rondeutz06 Zeker weten Ron, voor herhaling vatbaar!
+2
Rondeutz06
Prachtige trekkers Theo, ik had je ook graag even ontmoet maar dat komt ongetwijfeld een keer 👍
+2
Towaberg
Prachtige trekkers Theo👌
+3
Martinsame
Prachtige trekker heb ze even staan bekijken maar ze stonden er Prachtig bij
+1
fendtford
Dit is nu een echte poah foto 🤩

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!