Foto van een Lanz Bulldog HR5 15/30 dit is een vd eerste type nr 7 van 1929. De eerste 100 hadden geen bulldog Lanz op het neusje als het ware demo modellen. Deze heeft als demo in Canada gelopen, en

Lanz Bulldog Meerdere

+5
Mario-fransen
Foto van een Lanz Bulldog HR5 15/30 dit is een vd eerste type nr 7 van 1929. De eerste 100 hadden geen bulldog Lanz op het neusje als het ware demo modellen. Deze heeft als demo in Canada gelopen, en via een wereldreis België Engeland Amerika nu sinds enkele jaren in Nederland terecht gekomen.
Er was nog geen kopje hr5 15/30 dus hier maar geplaatst

Reacties

+1
draaipiet
Prachtige Lanz,
+1
Towaberg
Mooie historie 👍
+1
Kramer U800
Heel bijzonder, is deze nu van de gebroeders van Dijk? Die hadden nog veel meer moois daar staan.
+2
Mario-fransen
@Kramer U800 deze stond in de zelfde rij maar verder naar achter. En is niet van john van dijk, maar van de gene die hem hier plaatste.😉
+3
Kramer U800
@Mario-fransen Haha oké, proficiat, mooie Lanz. Hij verkeerd in mooie originele staat, met die waardevolle geschiedenis erbij maakt het een unieke Lanz.
+1
Mario-fransen
@Kramer U800 dankje, in deze staat heb ik ze het liefste gaat niks boven het origineel. Ik mis alleen de v-snaar kap, dus als die hier nog iemand weet…. Een originele dan natuurlijk.
+1
Kramer U800
@Mario-fransen Ze zijn maar 1x origineel zeg ik altijd. Wij zijn hier niet zo bekend met deze types, er komen meer D35, D75, en D85xx'en voor hier in de regio. Mijn vader heeft zelf nog een D3506 uit 1936 ook in originele staat met hier en daar nog de originele verf erop. Misschien dat er binnenkort een D7506 bij komt voor de handel.
+2
Mario-fransen
@Kramer U800 persoonlijk vind ik de kleine Bulldogs ook meer hebben. Ben er ook een fan van, we hebben ook een 7506 van 1950 maar een D35 zou nog wel passen.😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Lanz Bulldog ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!