Schlütertjes, bezig met familiereunie houden...Dat was alweer 4 jaar geleden. Corona gooide roet in het eten voor de edities 2020 en 2021. Dit jaar kon het weer, maar toch hingen er een beetje donker

Schlüter Meerdere

+8
Schluterfan
Schlütertjes, bezig met familiereunie houden...

Dat was alweer 4 jaar geleden. Corona gooide roet in het eten voor de edities 2020 en 2021. Dit jaar kon het weer, maar toch hingen er een beetje donkere wolken boven het evenement. Het aantal trekkers was een stuk lager dan in 2018... In de wandelgangen worden de hoge brandstofprijzen als een van de oorzaken aanzien. Menig bezoeker die bij de eerdere edities aanwezig waren viel het gewoon op.

Aan de gewone bezoekers zag je dit echter niet, als er 1 ding is dat de Duitsers niet afgeleerd zijn, dan is het toch wel liters bier achterover kappen. Nog nooit zag ik zoveel volk aan de bierkraampjes staan. Het leek wel een volkskermis. Iedereen heeft dan ook na al die tijd weer zoveel te vertellen.

En dat de liefhebbers van eind ver weg komen, blijkt er maar weer uit dat zelfs de enige Schlüter eigenaar uit Amerika daar rondliep. Ook uit Groot Brittanie waren er enkele liefhebbers heengereist. 1 ding is zeker, Schlüter is internationaler als ooit ter voren...

Van links naar rechts, Super 2500VL, Super 1500TVL, Compact 950V6 en Super 2000TVL.

Kirchlengern 2022

Reacties

schluterman
En net als wij Nederland en België. Wat voor een trekker hebben die Amerikanen dan Simon?
+1
Schluterfan
@schluterman
Super 2000TVL Special.
+1
@Schluterfan hij heeft ook nog een super 450 en een AS 15 ( van die AS 15 ben ik nie zo zeker of het een DS of een AS was)
+2
Schluterfan
@schluter jan van samang

Van die As of DS weet ik het niet juist, van de 450 wel, die had hij net gekocht ofzo.
Towaberg
Schitterend 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!