Zaaien van groenbemester gisteren in een enorme stofwolk. Ook de zaaimachine is nieuw voor mij. Maar dat viel gelukkig reuzehard mee om aan te leren. De dubbele schijven achter doen zeer goed werk in

Valtra 8950

+4
Valtra man
Zaaien van groenbemester gisteren in een enorme stofwolk. Ook de zaaimachine is nieuw voor mij. Maar dat viel gelukkig reuzehard mee om aan te leren.
De dubbele schijven achter doen zeer goed werk in de harde grond, dat had ik vorig jaar al gezien toen de loonwerker de tarwe erin deed met een zelfde type machine.
De enige verbetering die ik aan deze combo kan bedenken is een hydraulische loft om de zaaimachine tijdens transport dichter bij de trekker te brengen. Deze combi op onze wegen -met 900kg voorin- doet de trekker iets te licht lopen naar mijn zin. Dus daar gaan we één dezer weekends een naar op zoek.

Reacties

+3
zettelmeyer
Maakt hem er wel net zo mooi op met dat stof op de motorkap!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!