VIDEO => https://www.youtube.com/watch?v=eAgHC6axdYQDe eerste mais hakselen in Bennekom met een John Deere 6750 van loonbedrijf Vlastuin uit Ede. Het transport werd gedaan met een Deutz-Fahr Agrotron

Case IH Maxxum MXU 110

VIDEO =>

De eerste mais hakselen in Bennekom met een John Deere 6750 van loonbedrijf Vlastuin uit Ede. Het transport werd gedaan met een Deutz-Fahr Agrotron 6205 TTV met een Veenhuis Super Combi Silagewagen van Loon&verhuurbedrijf van den Brink uit Renswoude. Verder reden er een New Holland T7050 met een Strautmann giga vitesse III DO Duo Plus opraapwagen en een New Holland TM155 en een Case IH MXU 110 mee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum MXU 110 en hebben de trefwoorden mais hakselen en maisoogst 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!