24 augustus 2022 Foto van een New Holland T 7.200 met Mullié T-14. Uien rijden bij de buurman. Hij gebruikt hier een kieper van ons.Deze trekker is de hoofdtrekker van de buurman. Het is een autocomm

New Holland T 7.200

+3
PieterA
24 augustus 2022 Foto van een New Holland T 7.200 met Mullié T-14.

Uien rijden bij de buurman. Hij gebruikt hier een kieper van ons.

Deze trekker is de hoofdtrekker van de buurman. Het is een autocommand; nieuw gekocht in 2015.. Ik heb er zelf niet vaak mee gereden, maar hij werkt een stuk verfijnder dan onze T7.190 met 19 versnellingen en mechanische ventielen. Op deze trekker de juiste banden op onze grond voor de 5-schaarploeg in combinatie met kipperwerk. Michelin 620/70R42. In het voorjaar staat deze trekker altijd tussen de frontfrees en de aardappelplanter.

De kar is simpel; 1 slang om te kiepen, remslang en verlichting en een hydraulische handpomp voor de steunpoot. Deze kar zit binnen 3 mi uten achter elke trekker met kipperknobbel. We hebben de dissel iets moeten verlengen en de steunpoot iets moeten verhogen. Dit heeft de vlotte uitwisselbaarheid wel geholpen.

Voor in de uien is de kar achter zo'n trekker eigenlijk te klein, maar de grotere kippers waren in de aardappelen. Op deze kar zitten tussen de 12 en 13 ton uien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!