Foto van een John Deere 2850 met Claas liner 2900 Trent hark. Gisteren tot in de late uurtjes aan harken geweest op natuur land, dit land ligt onder water niveau omringt met een dijk een eigen poldert

John Deere 2850

+2
2850Johndeere6R
Foto van een John Deere 2850 met Claas liner 2900 Trent hark. Gisteren tot in de late uurtjes aan harken geweest op natuur land, dit land ligt onder water niveau omringt met een dijk een eigen poldertje zeg maar daardoor wilde dit gras nog wel groeien. Het is 8 ha groot en verdeeld over 4 stukjes en ontzettend hobbelig. Dit hoekje moet opgeknapt worden waardoor het gras heel kort gemaaid is bewust niet geschud en een dag later geharkt waarna het vandaag geperst zal gaan worden.

Reacties

Massey 2705
Er is niet veel te zien in het donker op de foto , maar het verhaal is duidelijk....! 👍
2850Johndeere6R
@Massey 2705 misschien had ik er ook even bij moeten vermelden dat de lad lampen super bevallen 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!