Foto van een Fendt 822, Een tijdje op stage in Canada. Mooi om te zien hoe dat hier allemaal gaat, iets heel anders dan NL. Mestrijden met een 25m tank die niet geremt en gestuurd is, is heel erg oppa

Fendt 822

+5
Hobby boertje
Foto van een Fendt 822, Een tijdje op stage in Canada. Mooi om te zien hoe dat hier allemaal gaat, iets heel anders dan NL. Mestrijden met een 25m tank die niet geremt en gestuurd is, is heel erg oppassen in bochten zeker op grind.

Reacties

+3
johndeere6230
Mooi werk, waar zit je?

Reed op mijn stage met dacht 32 m3 tank en 939, auto 4wd aan staan en trekkend door de bocht heen, dat was de enige manier om de kont niet omgedrukt te krijgen 😅 waren geen heuvels daar gelukkig

(klik om te vergroten)

Combinatie
Hobby boertje
@johndeere6230 in Ontario vlakbij London.
casejxu
+1
Hobby boertje
@casejxu De Jong
+2
casejxu
@Hobby boertje mooi spul!
johndeere6230
@Hobby boertje

Aahh okee, mooi werk. Bult Nederlanders in ontario zitten
Terwisscha
Haha en je rijdt eens op een echte trekker André!
Die rode trekker staat voor de pomp die de tank vult?
Wel apparte manier van vullen eigenlijk.
Hobby boertje
@Terwisscha Dat "echte trekker" valt ook wel mee, of bedoel je echte dure trekker?😜 De vario enz werkt misschien iets mooier dan een NH ofzo maar uiteindelijk doen ze hetzelfde werk.
Vullen werkt opzich wel mooi zo vind ik. Ze zouden het alleen electrisch en op afstandsbediening moeten maken, dat zou nog mooier zijn.
Terwisscha
@Hobby boertje maar net wat de definitie van een dure trekker is😉
Klopt, het merk maakt niet uit zolang de trekker maar betrouwbaar is en doet wat die moet doen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 822 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!