Hier bezig met groenbemester zaaien op de tarwestoppel. Dit is vrij pittige klei, heb dit ook al eens bewerkt toen het redelijk nat was en toen kon ik max 3.00 km/ rijden. Nu is het kurkdroog, kon som

Celli Lothar (grondbewerking)

784 foto's van @radium45

+1
radium45
Hier bezig met groenbemester zaaien op de tarwestoppel. Dit is vrij pittige klei, heb dit ook al eens bewerkt toen het redelijk nat was en toen kon ik max 3.00 km/ rijden. Nu is het kurkdroog, kon soms niet zien wat er achter mij gebeurde maar kon wel 4.5 km/ rijden.
@dickt moet deze plek herkennen.

Reacties

+1
valmet6400power
@dickt
Anders krijgt hij geen melding 😄
radium45
@valmet6400power waarom wordt het bij jou wel linkend?
InsaneNL
@radium45 werkt om een of andere reden alleen in reacties en niet in de beschrijving bij de foto
SJB533
@InsaneNL
Ook in het bijschrift is dat te regelen. Als je een reactie schrijft krijg je alleen de aanvulling, bij het bijschrift bij uploaden moet je zelf de blokhaken toevoegen. (En verdraaid goed weten, hoe je de naam van het account spelt)
+1
valmet6400power
@radium45
Wat Sjoerd zegt dus 😄
+1
SJB533
L:angs de Boakse Bekke?
dickt
@radium45 Bij 't Graffel?
radium45
@dickt Klopt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Celli Lothar (grondbewerking) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!