Niet alleen bij ons is het dit jaar druk met egalisatie werkzaamheden. Een poosje terug kreeg ik al telefoon van m'n oud Collega of wij ook tijd hadden hun te helpen. Na afgelopen week ,voorlopig, het

Fendt 724

+5
Siete
Niet alleen bij ons is het dit jaar druk met egalisatie werkzaamheden. Een poosje terug kreeg ik al telefoon van m'n oud Collega of wij ook tijd hadden hun te helpen. Na afgelopen week ,voorlopig, het laatste perceel hier afgewerkt te hebben ben ik nu weer met de ouwe brombeer op pad.
Toch wel weer heel ander werk, met veel al de diepploeg erbij. De combinatie vd MF met die Dozerbak voor het ruigere ram werk, en ik met de Combi Kilver voor zowel Dozer als Kilver mogelijkheden lijkt mekaar super aan te vullen. Al met al een mooie samenwerking dus. 🙂

Reacties

+2
2850Johndeere6R
Prachtige spullen 👌
+5
Siete
🙂

(klik om te vergroten)

Hier al op hetzelfde perceel aan het ploegen. De ondergrond is er overheen gesleept waarna het geploegd kan worden. Ik ben nog bezig te zorgen dat het laatste deel begaanbaar is.

(klik om te vergroten)

Dikke Dozerbak

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 en hebben de trefwoorden kilveren en kiepen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!