Valtra Valmet Forest 115. Deze model trekker heb ik deze week gekregen van de klant waar ik een vijver heb uit gegraven.  Deze heeft een bedrijf in het ontwikkelen van alternatieve brandstoffen voor t

Valtra Valmet Onbekend

+10
Wimariete
Valtra Valmet Forest 115. Deze model trekker heb ik deze week gekregen van de klant waar ik een vijver heb uit gegraven. Deze heeft een bedrijf in het ontwikkelen van alternatieve brandstoffen voor trekkers en alles wat met een motor beweegt. Hij werkt o.a. ook met Valtra samen. Met name met SISU. Na ons enthousiaste gesprek over Valtra trekkers kreeg ik deze miniatuur trekker van hem geschonken.

Reacties

+2
Saeghershof
Mooi gebaar.
+2
Saeghershof
Mooi gebaar.
+2
wim-same
Prachtig Wim, en wat word de alternatieve brandstof ? Waterstof ?
+2
Wimariete
@wim-same Inderdaad Wim. Hij is inderdaad met meerdere trekker merken bezig om deze op waterstof te laten lopen. Hij geeft ook lezingen overal te wereld over alternatieve brandstoffen. 20 jaar geleden was hij de bedenker van biogas op trekkers. De proefboerderij De Marke in Hengelo gld had een biogasinstallatie. Hij heeft toen een Fendt 308 omgebouwd naar biogas. Die trekker heeft daar tot voor een paar jaar terug altijd op gelopen.
+4
schluterman
Prachtig modelletje
+2
a3vandiejen
Dat is gaaf.
+2
Rondeutz06
Dat is altijd leuk als je zoiets krijgt
+3
Valtra man
Dat is fijn zeg! Zo zie je hoe klein de wereld soms is..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Valtra Valmet ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!