De nieuwe aanwinst maar is ff uitgeprobeerd👌 kon hem met gemak doen💪. Foto is geplaatst door Mccormick international 423 op 27-08-2022 om 21:53:02, met 7 reacties.

International 844 S

+1
De nieuwe aanwinst maar is ff uitgeprobeerd👌 kon hem met gemak doen💪

Reacties

+3
Corne S
Extra oliereservoir? De meeste inters hebben nl niet genoeg hydrauliekolie aan boord.
+2
wim-same
@Corne S en deze krijgt de bovenste trap ook niet omhoog zo te zien. bij oude SAME's net zo hoor. Ook te weinig hydro olie.
+2
Massey 2705
@wim-same Chiel v d Helm gooide gewoon een emmer vuile olie in de achterbrug van zijn Same tijdens het kiepen ,van een vracht vuil, en dan gauw weg rijden zodat , tijdens het zakken , er een lang olie spoor op de weg lag.....! Maar dat was 40 jaar geleden..... nu zouden ze je opsluiten....! Haha
+2
roscho
@Massey 2705 Iemand die wij kennen reed met zijn MF-je over de "grote" weg, de olie gutste eruit. Waarop ik hem liet stoppen en hem daarop attent maakte, kennelijk koppakking lek en de trekker werd alleen nog gesmeerd met koelvloeistof. Hij besloot gewoon door te rijden, hij moest naar zijn broer, een km verderop.
Toen wij 2 uur later weer terugkwamen, was de brandweer de weg aan het schoonspuiten, ze hadden net 2 km gedaan en moesten nog 1 km. Overal waarschuwingsborden geplaatst. Tjaaaa, wie had dat nou gedaan????
Een dag later stond verslag in de krant, er had een oliespoor op de weg gelegen, de vervuiler was onbekend. Als ze toch dat spoor eens tot het einde hadden gevolgd....
@Corne S ja zit extra olie reservoir op. Het mest gleed er al uit dus daarom was hij niet helemaal omhoog maar hij krijgt hem zat helemaal omhoog👌
+1
Corne S
@Mccormick international 423

Ik wou zeggen. Onze kieper houdt na 2 trappen al op met een enkele cilinder achter de gewone inters. Alleen diegene die de olie uit de bak halen of de 856xl (met extra reservoir, totaal 45 liter waarvan er altijd 17 blijft zitten, iets met overloop) krijgen hem helemaal omhoog. Totaal maar 4 van de zoveel trekkers bij ons.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!