Kijk, daar heb je Loonbedrijf van Diepen (Spanbroek) × met een Fendt 724 en Krone 1290XC HDP Bigpack pers.We hadden het natuur land ook gemaaid dit zijn 4 stukken land die onder water niveau liggen e

Fendt 724

+4
2850Johndeere6R
Kijk, daar heb je Loonbedrijf van Diepen (Spanbroek) × met een Fendt 724 en Krone 1290XC HDP Bigpack pers.

We hadden het natuur land ook gemaaid dit zijn 4 stukken land die onder water niveau liggen en omringd worden door een dijkje, in dit hoekje hebben we 8ha wat we gebruiken. Er kwamen 54 balen vanaf met een vocht percentage van 25% dat heeft flink gedroogd afgelopen woensdag zonder te schudden.

Reacties

+2
2850Johndeere6R
De wikkelaar

(klik om te vergroten)

Ook de wikkelaar op de foto kunnen zetten. De combinatie is van loonbedrijf Mol uit Heerhugowaard die in samenwerking met loonbedrijf van Diepen perst en wikkeld. Voor de Mchale wikkelaar stond hun Fendt Vario 818 TMS.
Pieter Buren
Derde snede?
+1
2850Johndeere6R
@Pieter Buren nee de 2de snede, het is 15juli land en er zaten de afgelopen weken ook nog aardig pullen op. En van de provincie moet het opgeknapt worden dus de aankomende week gaat het zwart

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!