Foto van een Fendt 203 V. Afgelopen week is de perenpluk begonnen dus de komende 3/4 weken weer druk in de boomgaard.

Fendt 203 V

487 foto's van @marcel-pek

+7
marcel-pek
Foto van een Fendt 203 V. Afgelopen week is de perenpluk begonnen dus de komende 3/4 weken weer druk in de boomgaard.

Reacties

+5
WaterDeutzer
Met nieuwe pompen vol d'r in!😉
+1
marcel-pek
@WaterDeutzer haha nieuwe heb ik al wel inderdaad alleen ben ik bang dat die na de perenpluk er pas op zit. Dus de trekker doet niet mee deze perenpluk.
+1
WaterDeutzer
@marcel-pek Mooi, de luxe van extra trekkers.👍🏻
+1
marcel-pek
@WaterDeutzer inderdaad een paar reserve trekkers is nooit verkeerd.
+4
a3vandiejen
Drukke tijd, mooi zo.
+2
Loeideutz
Ik zit nu te kijken naar het treintje achter de tractor. Als ik het goed begrijp moet dat spoorvolgend zijn. Vraag me wel eens af hoeveel de laatste binnendoor gaat, maar dat terzijde. Het valt me op dat elk wagentje wel wat voor of achterover staat. Hoe ongelijk mag je perceel zijn voordat je in de problemen komt en er een wagentje om kan kiepen? Of eventueel begint te schuiven als er weer eens teveel water gevallen is net voordat je weer een ronde gaat plukken? Ik heb het altijd een leuk systeem gevonden, maar ergens vrees ik dat het ook zijn beperkingen heeft. Ook kwa lengte en zo.
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Loeideutz:
dat elk wagentje wel wat voor of achterover staat

Ieder wagentje is een wip. De een versterkt de ander met op of neer.
+2
Loeideutz
@WaterDeutzer Dat snap ik ook wel. Zoals ik al schreef, een mooi systeem. Maar het heeft ook beperkingen.
+2
marcel-pek
@Loeideutz bij dit treintje zit eerst een kar achter de trekker op die kar staan 2 bakken, daarachter zitten 3 kleine karretjes, als je de bocht door gaat zwenkt de kar achter iets uit waardoor de 3 karren daarachter eigenlijk niks naar binnen gaan. Op deze foto rijdt ik net een brug op die wat hoger licht dus vandaar dat sommige wat voor of achterover hangen. Maar omkiepen doen ze niet. Met deze karren kan je niet hard rijden omdat de wielen eronder zitten. We hebben ook nieuwe karren waar de wielen erachter zitten daar kan je wel hard mee doorrijden over de weg. Omdat de as erachter zit lopen die wel naar binnen als je de bocht doorgaat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 203 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!