Foto van een Steyr 9094 bezig met stalvoeren.  Nu 2 weken aan het stalvoeren.  Groei zit er mede door het beregenen leuk in !!

Steyr 9094

+2
Baltus_steyr
Foto van een Steyr 9094 bezig met stalvoeren. Nu 2 weken aan het stalvoeren. Groei zit er mede door het beregenen leuk in !!

Reacties

johndeere6230
Mooi gras ook staan zo, andere opraapwagen tegenwoordig?
Baltus_steyr
@johndeere6230 de andere ben ik bezig om de invoer weer renoveren/reviseren. Alleen kwa tijd lukt dat nog niet erg goed haha. Heb nu deze wagen zo lang in gebruik van diezelfde boer..!!
johndeere6230
@Baltus_steyr

Ohh haha, ben je onderhand wel nodig? Als ik zie hoe vol je deze hebt. Die pottinger huur je van iemand anders dan?
+1
Baltus_steyr
Is van een oudere boer die nog paar hactare grond heeft, waar wij wat van huren. Daar mag ik deze ladewagens van gebruiken. En de pottinger heeft wat speling op de invoer, kan er wel mee door rijden maar proberen speling eruit te halen en daar weer plezier van hebben is net zo fijn. Ja ik voer nu nog weinig persvoer bij. Dus dikke vracht halen wil wel. alleen als er dan zon bult gras voor heb liggen is niet alles ivm broei. Dus ik wil nu wel weer 2 x daags een vrachtje halen. Dat kan dan met de pottinger ook prima!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9094 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!