Kijk, daar heb je Gebr. Hartenhof BV  (Assen) × met een John Deere 6R 155 en Veenhuis dumper. Klaar voor zijn eerste klusje. Rijd mooi al moet je nog wel wennen aan het dashboard in de A stijl en de

John Deere 6R 155

1.064 foto's van @Fast Eddy

+2
Fast Eddy
Kijk, daar heb je Gebr. Hartenhof BV (Assen) × met een John Deere 6R 155 en Veenhuis dumper. Klaar voor zijn eerste klusje. Rijd mooi al moet je nog wel wennen aan het dashboard in de A stijl en de omkeerhendel die weer naar het midden gaat.

Reacties

+2
Fast Eddy
Nog een paar foto’s van de andere kant en zonder frontgewicht.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Siete
Mooi Combi zo!!
Steekt dat afdeksysteem nu eigenlijk nog erg uit aan de zijkant, of valt dat nog wel wat mee?
+1
Fast Eddy
@Siete

Valt we mee. De spiegels van de trekker steken verder uit.
2850Johndeere6R
Strak spulletje hoor👌 daar mag je mee gezien worden
+2
JDuitW
Mooi ding 👍
+1
JiGo
Netjes voor elkaar zo 👌
+2
zettelmeyer
Moooi!! Nu nog de gordijntjes, toplampjes en luchthoorns en je bent echt een dumper stumper😜
+1
Fast Eddy
@zettelmeyer

Maak je daar maar geen zorgen over. De enigste grote ingreep is dat de zwaailampen naar achteren zijn verplaatst. Verder het standaard bedrijfspakket: achteruitrij alarm, scherm voor de camera en carkit.
+1
houthandel1056
@Fast Eddy camera kan toch zo op de monitor vd trekker. Kun je hem gedeeld doen met vooruit rijden en volledig met achteruit rijden bijv. Monitor heb je toch niet echt nodig met zo’n klapkar
+1
Fast Eddy
@houthandel1056

Er zit alleen een vast scherm in voor de functies van de trekker. Omdat wij veel in de stad bezig zijn en mee doen aan de veiligheidsladder is een achteruitrijcamera zeer wenselijk. Op de Veenhuis dumpers, haakarm en dieplader zit een camera.
+1
J asper
@zettelmeyer Mooi werk toch dumper stumperen 😎(voor een weekje🙈)
+1
wart
Hele nette spullen
+1
Keurig materiaal weer. 15 jaar geleden was het ook al allemaal keurig en netjes waar ze mee reden.
RolandK
2de nieuwe al ? toch weer van de m's afgestapt ? Prachtige machine !
+1
Fast Eddy
@RolandK

Klopt er zijn 2 nieuwe trekkers gekomen. Er zijn 2 trekkers op ingeruild. Er is nog 1 M6 150. De M`s bevielen niet zo en nu is er wat meer eenheid qua cabine inrichting.
+1
RolandK
@Fast Eddy Dat stralen ze altijd al uit ! mooi dat de R's terug zijn prachtig machine park. Maar toen wij daar +/- 8 jaar geleden een rondleiding hebben gehad vonden ze ze voor de dumper dacht ik ideaal.
Fast Eddy
@RolandK

De M`s zijn allebei gekieteld en van 1 is de versnellingsbak ook al stuk geweest. Een was al aardig aan de uren (voor onze doen) die is ingeruild. De eerste R is ook ingeruild. Dat was ook niet echt een succes nummer. De 6530 mocht voorlopig blijven. Dat is ook de oudste trekker die op het bedrijf gebruikt wordt.
RolandK
@Fast Eddy Aah kijk aan ! Die 6530 is ook een mooie machine die koelt hier de bruggen volgens mij ook. Vorig jaar een 6820 ? ingeruild op een r toch ?
Fast Eddy
@RolandK

6820 was net voor mijn tijd dus dat weet ik niet. Meestal staat er een R 130 voor de watertank.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6R serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!