Foto van een Eicher Wotan II, vandaag een vrachtje oud en nieuw speelgoed uit Nederland ontvangen.. Foto is geplaatst door wotan2 op 30-08-2022 om 23:52:50, met 9 reacties.

Eicher Wotan II

+7
wotan2
Foto van een Eicher Wotan II, vandaag een vrachtje oud en nieuw speelgoed uit Nederland ontvangen.

Reacties

+2
Hidde Gröniger
Leuk vrachtje
+1
Sojaboontje
Bewust een voerwagen uit Nederland gekocht?
+7
wotan2
@Sojaboontje ik had hier een offerte laten maken voor een Gyrax voerwagen. De prijs viel me helemaal niet tegen, maar meer dan een vaag fototje op een folder had ik niet. Dus gevraagd of ik die ergens in het echt kon gaan kijken. De vertegenwoordiger zou voor een adres zorgen, en daar wacht ik, ondanks meerdere malen aandringen, nog steeds op. Andere dealer leverde Strautmann, ook offerte laten maken. Een stukje duurder dan Gyrax, maar ik kende de wagens en wilde eigelijk wel bestellen. Levertijd 1 jaar daar heb ik toen ook vanaf gezien want ik had hem deze winter al nodig. Nog gezegd dat als hij aan een demo of jong gebruikt kon komen ik altijd geïnteresseerd was. Toen mijn oude dealer in nederland maar eens gebeld. Hij kon nieuw natuurlijk ook niet sneller leveren, maar ook gevraagd of hij aan een demo of jonggebruikt kon komen. Hij kwam een groter type tegen dan ik wou in verband met de hoogte die nog ergens nieuw in voorraad stond. Kleinere wielen er onder, en asophanging aangepast. En staat hij hier.
Sojaboontje
@wotan2 Oké, vandaar. Straks ook voeren met de wotan, of laat je dat aan het modernere spul over?
wotan2
@Sojaboontje misschien komt hij er wel voor, maar eerst eens zie of we er een kenteken op krijgen.
Zonder kenteken geen verzekering.
+1
steyrlanzboy
Mooi
RVM
De Eicher ook gekocht of stond die nog in NL?
+3
wotan2
@RVM die stond nog in Nederland, er staat nog een 3056 maar dat zal nog wel ff duren voor die komt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Wotan II ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!