de deutz is een 60kmh variant dus op de vooras een paar schijfremmen er op waar je u tegen zegt is een 34 inch velg voor het idee (600/65r34)

Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250

+5
rubenv
De deutz is een 60kmh variant dus op de vooras een paar schijfremmen er op waar je u tegen zegt

is een 34 inch velg voor het idee (600/65r34)

Reacties

+1
valmet6400power
Ben benieuwd hoe het gaat als deze trekker wel door de bagger moet (maar dat zal wel meevallen?) want daar knappen remschijven en klauwen doorgaans niet echt van op lijkt me..

Wel een joekel van een schijf trouwens, ook de dikte!
+2
GerbertXL
@valmet6400power jcb heeft het al jaren dus de dat zal wel goed komen.
valmet6400power
@GerbertXL
Nu denk ik, maar vergeef me mijn naïviteit, dat een JCB gemiddeld vaker voor transport gebruikt wordt dan op de akker in modderige omstandigheden?
+1
GerbertXL
@valmet6400power ik denk van wel, maar er zullen er zat zijn die wel de modder in duiken en als het echt helemaal ruk was dan waren ze er nu wel achter gekomen.
claasaxionman
@valmet6400power we rijden al jaren jcb gaat altijd al goed in modderige omstandigheden,
slijtage valt op zich wel mee en je vervangt de remblokjes ook zo sneller dan een confessionele trekker , probeer maar eens zo'n trekker stap je nergens anders meer op 😜
Hurli356
@valmet6400power zal wat harder slijten, maar is vast te overzien. Vooral remvoering zal wat eerder op zijn.
JohnDeere5085
Vooras ziet er wel wat licht uit voor 250pk trekker, maar dat kan ook komen door de grote banden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!