Hier zie je de MAN tgs van Cools Tuinaanleg en alle andere voertuigen waar reclame op staat. Alles op rijtjes werk altijd goed. De drie Camion’s staan altijd buiten, de camionetten kunnen binnen sta

MAN TGS

687 foto's van @New Kobelco

+4
New Kobelco
Hier zie je de MAN tgs van Cools Tuinaanleg en alle andere voertuigen waar reclame op staat. Alles op rijtjes werk altijd goed. De drie Camion’s staan altijd buiten, de camionetten kunnen binnen staan. In de nabije toekomst zou alles gemakkelijk binnen moeten kunnen staan.

Reacties

+2
wim-same
@New Kobelco Ik zie allemaal Mercedes Camionetten, en één Mercedes Camion. Waarom de MAN en de VOLVO camion, en één VW Camionette ?. Ik kom van Nederland , dus sorry als ik iets verkeer geschreven heb. ha ha.
+3
New Kobelco
Garage op 500m van ons verkocht vroeger Mitsubishi en Volvo, we hadden toen Mitsubishi’s en zochten ook altijd 2dehands Mercedes camionette. Mitsubishi’s waren heeel sterk maar hadden vreselijke cabine en wilde we niet meer. Deze Volvo Camion komt van die garage. De MB arocs komt van een garage net over de grens omdat we die mooi vonden en zijn ook klant bij ons. De MAN komt van een garage 2 uur van ons vandaan omdat die in stock stond en direct leverbaar was. De VW was nieuw maar een oud model die voordelig weg mocht bij een garage in de buurt. Verder zijn al de MB camionette van veilingen, stock modellen, 2dehands en we hebben een adresje die MB binnen krijgt van leasings. Die zijn dan maximaal 2 jaar oud, Max 60.000km en er kan kleine schade zijn. De laatste nieuwe bus die vooraan staat komt uit Duitsland had 10.000km 1,5j oud en vanachter lichte schade, maar had wel bijna alle opties. Dus we kijken het allemaal wel een beetje uit hoor. De garage vlak bij ons kennen we heel goed, doen onderhoud en verkoop van landbouw en bedrijfswagens, daar komen we met alle voertuigen.
wart
Ziet er netjes uit allemaal, net zoals het erf. Strak!
New Kobelco
@wart dankjewel, en sinds we die snelkoppeling van Faster op de olieleidingen hebben staan van ons veegmachin wordt er veel sneller al eens geveegd dat is echt opmerkelijk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MAN TGS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!