Gisteren en eergister alle mais op de boerderij gehakseld. Opbrengsten vielen helemaal niet tegen en is in ruitzaai gezaaid, in een redelijk vergelijkbare mais op het oog bij aangekochte mais traditio

New Holland FR 9060

+5
Gisteren en eergister alle mais op de boerderij gehakseld.
Opbrengsten vielen helemaal niet tegen en is in ruitzaai gezaaid, in een redelijk vergelijkbare mais op het oog bij aangekochte mais traditioneel gezaaid had de hakselaar wat minder moeite. Voor de rest reden we rond de 4 km/u.
Nu hopen dat er regen gaat vallen dat we nog een keer goed gras kunnen gaan voeren anders is de winter voorraad wel aan de krappe kant.

Reacties

radium45
@TerraJohnDeerefan Prachtige omgebung daar, afgelopen weekend nog 60 km gefietst daar rond Epen en vijlen. Zaten afdalingen bij waarbij ik al driftend op de achterband beneden kwam.Bij terugkomst in Valkenburg smaakte mij dat Brand bier nog beter.
+1
@radium45

Afentoe vergeet je indd wel eens hoe mooi dat we wonen en mogen werken.
Na 60 km in de bergen smaakt het bier nog beter inderdaad🍻

We hebben ook nog gedacht om raaigras te zaaien zodat we het dit najaar nog konden voeren merja toch maar overwogen om gewoon vanggewas te zaaien.
radium45
Ik ga hier in de maisstoppel Barenbrug Tornado of een ander Hybride raaigras zaaien maar ook, dan moet er eerst wel regen komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland FR 9060 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!