Van de week het eerste klusje met de nieuwe Beco: uien binnen rijden.. Foto is geplaatst door Fendt412vip op 04-09-2022 om 12:23:10, met 17 reacties.

Beco Super 1800

+2
Fendt412vip
Van de week het eerste klusje met de nieuwe Beco: uien binnen rijden.

Reacties

Fendt412vip
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Beco Super 1800 naar Beco Super 2000 (nieuw type)
CoenNijenhuis
Ik stel net als @Fendt412vip voor deze foto te verplaatsen naar Beco Super 2000 (nieuw type)
oanejorrit12
@CoenNijenhuis en @Fendt412vip, dat is 3. Hij staat nu op de lijst bij de admins.
Fendt412vip
Het is een fijne kieper om mee te werken. Het zicht in de bak is verrassend goed en de hoogte was geen probleem voor de lader. Alleen bij de bumper is nog wat verbetering nodig. Hier blijven uien op liggen en er rollen ook regelmatig wat uien de stortbak uit via de bumper.
Fast Eddy
@Fendt412vip

Is het een vaste bumper? Je kan hem misschien hydraulisch maken.
Fendt412vip
@Fast Eddy Hij is wel hydraulisch maar vouwt net niet voldoende weg naar boven/voren om niet in aanraking met het product te komen. Aanpassen zonder slijptol is lastig omdat er niets te verstellen is.
Fast Eddy
@Fendt412vip

Dat is jammer. De bumpers op de Veenhuis dumpers op mijn werk klappen tot onder de kiepbak. Alleen als je een klein laagje ergens op wil storten smeert hij iets op de bumper.
PieterA
Mooie kar!
Fendt412vip
@PieterA Bedankt Pieter, ik ben er erg blij mee.
Fast Eddy
Net even op jou profiel gekeken. De bumper is een iets andere constructie als op een Veenhuis dumper. Zonder slijptol gaat het inderdaad niks worden.
Andere vraag zitten jullie aan de Ooievaarsweg of aan de Reigerweg?
+1
Fendt412vip
@Fast Eddy Misschien dat ik die reflectoren er wel afslijp, die zitten ook op de klep en er blijven veel uien achter liggen.

Ooievaarsweg. Ik werk wel veel voor een akkerbouwer aan de Reigerweg. Je bent wel bekent in de polder?
Fast Eddy
@Fendt412vip

Ja beetje bekent. Ik zag herkenbare Deutz trekkers op jou profiel. Volgens mij heb ik daar ook 2x een dag op gereden. Een akkerbouwer naast een veehouder met een grupstal. De naam ben ik even kwijt, ik was daar via van den Bergh.
Fendt412vip
@Fast Eddy Ha, dat is dan dezelfde akkerbouwer. Klein wereldje weer. Ondertussen heeft hij geen dx'en meer helaas.
bartjuh
@Fendt412vip volgens mij een schipper... Ik heb veel bij Simon gewerkt van 2006-2016 ongeveer. Vooral zomers op de pers samen met je broer en broertje volgens mij
Fendt412vip
@bartjuh Klopt helemaal 😉
Fast Eddy
@Fendt412vip

Een paar jaar later was ik daar weer een dag en toen zat ik op een Agrotron. Pieter komt daar nog elk jaar helpen met aardappelrooien. Die komt uit Drenthe.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Beco Super 1800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!