Foto van een John Deere 7310R, de graan silage is er af voor ons, gelijk de strooier er achter en alvast wat herfst strooi werk weg werken voor de mais begint volgende week. Trekker bevalt erg goed. H

John Deere 7310R

+3
catfan55
Foto van een John Deere 7310R, de graan silage is er af voor ons, gelijk de strooier er achter en alvast wat herfst strooi werk weg werken voor de mais begint volgende week.

Trekker bevalt erg goed. Hoor van de chauffeur(s) positieve geluiden. Brandstof verbruik ligt gemiddeld 2-3L/uur lager als de 8295R’s en 8R280’s. 2 kleine storingen gehad in de eerste 1000 uur: 1, temperatuur sensor in de uitlaat voor de exhaust after treatment. Dit was in de eerste week van gebruik al. Ik vermoed dat de trekker een poos heeft stil gestaan in Italië voordat hij naar Canada kwam waardoor de sensor vies geworden is en niet juist meer de waardes kon lezen.
2e storing was een kabelbreuk in de bedrading naar de transmissie. Had de dealer snel gevonden gelukkig. In beide gevallen niet veel down time gehad. Service van de JD dealer is subliem ondanks ik hem niet van hun gekocht heb. Ben er erg van onder de indruk en bevestigd dat JD een goede keuze was

Reacties

+2
Siete
Mooi dat je er geluk mee hebt kerel.
Blijven machines natuurlijk. 🙂👍
+2
2850Johndeere6R
@Siete precies ja en soms zit er gewoon wel eens een maandagochtend producten bij en als je dan pech hebt...😅
+2
Fast Eddy
Gebruikt blijft soms een grote gok. Goed om te horen dat de dealer jou zo goed helpt. Dat is iemand die oog voor zijn klanten heeft.
caseboy
Die kabelbreuk is mischien een bekent kwaaltje dat ze dat snel hadden gevonden?
john deere 7810
@caseboy

kan altijd. of geluk haha. als een kabelbreuk maar echt een breuk is valt het vaak wel mee. als je er een hebt wat maar af en toe weigert die kosten tijd.
@catfan55
mooi om te horen dat die goed bevalt! maak ik nou op dat je 1000 uur hebt gemaakt met de trekker? of heb je er al meer op gedraaid? en is dat veel bij jullie of niet?
catfan55
@john deere 7810 ik heb er nog geen 30 uur op gezeten maar hij heeft nu (inmiddels al ruim over) 1000 uur gedraaid voor mij.

onze trekkers maken 1200-1500 uur per jaar. Meer is ook onmogelijk want het is 6 maand per jaar winter hier 😂 ik verwacht dat hij 14-1500 uur draait dit jaar

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7310R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!