Bx42 houtschredder voor aan mn inter. 453. Foto is geplaatst door Mark_Schuurmans op 06-09-2022 om 11:41:33, met 10 reacties.

Laat de herfst maar komen

+1
Mark_Schuurmans
Bx42 houtschredder voor aan mn inter. 453

Reacties

+1
steyrlanzboy
Mooi
Zoete
Mooi materiaal! Zou ik mogen vragen hoeveel die hakselaar ong gekost heeft? We zijn zelf aan het twijfelen om iets gelijkaardigs te kopen, mocht je ervaring willen delen als je hem gebruikt hebt, zou aangenaam zijn!
+1
Mark_Schuurmans
@Zoete nieuw zitten ze rond 1200 ex btw.
Mark_Schuurmans
@Zoete om terug te komen op het puntje ervaringen. Onlangs voor het eerst een flink aantal kuub hout gehakseld.
Ging opzich prima. Lange rechte stammen trekt hij er mooi doorheen.
De wat kronkelige takken hebben iets meer kracht nodig wat betreft aanduwen.
Zonder blad is het allerbeste.
Maar het ging niet verkeerd. De trekker merkt er maar weinig van.
Stier69
Ik twijfel aan zulke machientjes.Zitten geen invoerrollen in en dus moet je alles zelf aanduwen.Beetje type snijbonenmolen.Het beste is om echte machine te gebruiken zoals Vandaele,Schliesing,Jensen en dergelijke.Maar ben ook benieuwd hoe je het vindt gaan.
+1
Mark_Schuurmans
@Stier69 Ik heb ong. 10 kuub hout per jaar. Voorheen werd het opgehaald voor biomassa. Alleen nu wil ik het hout als snippers in de tuin gaan gebruiken. Daar zal de machine goed genoeg voor zijn. Voor dagelijks gebruik zijn invoerrollen en een zwaardere machine wel beter inderdaad.
Zodra ik aan de slag ga zal ik mijn ervaringen delen.
Rondeutz06
@Mark_Schuurmans mooie machine voor privé gebruik, ik ben ook benieuwd naar jouw ervaringen. Tot welke stam diameter mag hij hebben?
+1
Mark_Schuurmans
@Rondeutz06 10cm. Maar ligt ook wel het soort hout.
+1
Zetor 3011
Das unne schonne combi👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 453 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!