Foto van een John Deere 6130R met Zocon sleep. Vandaag weer eens 12mm even gehad wat het totaal van deze 2 afgelopen dagen al op 32 mm zet. En aangezien het lekker gestaag door regend is het prachtig

John Deere 6130R

+2
2850Johndeere6R
Foto van een John Deere 6130R met Zocon sleep. Vandaag weer eens 12mm even gehad wat het totaal van deze 2 afgelopen dagen al op 32 mm zet. En aangezien het lekker gestaag door regend is het prachtig weer om lekker te slepen.

Reacties

+1
2850Johndeere6R
Werd wel tijd voor beetje water

(klik om te vergroten)

Het lijkt wel potgrond die uitgedroogde jongvee mest hopen 🙈

(klik om te vergroten)

Zo lijkt het wel of de ketsplaat eroverheen geweest is
+2
Massey 2705
Mooi dat jullie wat regen hebben ....! En jij zit er nog steeds droog bij in deze trekker...!👍
+1
2850Johndeere6R
@Massey 2705 Normaal staat de 2850 2WD ervoor maar het moest even snel en aangezien de R vrij stond die maar "even" ervoor.

Met op de Farmall na zitten we op al onze trekkers droog. Al is het met temperaturen van afgelopen week wel lekker hoor die cabrio oldtimer, lekker oldskool.
Ben nu aan het grasland rollen de kopende waren aardig vet nu gaat het best.toch is het hoge zand grond waar ik nu ben
+1
JD 6110
Hier net 15 mm van gisteren en vanmorgen 😅 het stuift nu heel ff niet meer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!