Wat mais gereden in de avond uurtjes bij de wat kleinere klanten in de buurt. Mooie klusjes, vooral druk met losmaaien en dan op de krappe erfen zijn deze oude vertrouwde kiepers ideaal.Trekker is een

Case IH Puma 165

385 foto's van @wart

+2
wart
Wat mais gereden in de avond uurtjes bij de wat kleinere klanten in de buurt. Mooie klusjes, vooral druk met losmaaien en dan op de krappe erfen zijn deze oude vertrouwde kiepers ideaal.
Trekker is een fullpowershift type, had hem al keer meegehad voor transport klusje dat ging prima, veert lekker en stille cabine.
Maar achteruit maar 6 versnellingen en 11 km/h ongeveer maximaal is echt groot gemis en deed soms niet shiften wanneer ik dat wil op één of andere manier.., de te zware te bedienen ventielen wat bij de oudere types ook al "probleem" ook jammer. Niet helemaal mijn trekker, uiterlijk ziet er wel goed uit. Vind de cabines ook wel keer aan wat vernieuwing(waterdichter) toe..

Reacties

+1
wart
..

(klik om te vergroten)

Met de droge mais zat de gril snel volledig vol.
sanderdh
Ze hebben wel mooi neusje
Hopeloos die bakken, hoge achteruit versnelling veel te langzaam en lage veel te snel (met kuilverdelen bijv)
mf6495driver
Wat is de reden dat deze
Powershift heeft en geen cvt transmissie?
wart
@mf6495driver Deze trekker had dealer staan, heeft geen vaste chauffeur dus wel toegankelijk voor iedereen.
+2
huub
Quote Reactie van @wart:
heeft geen vaste chauffeur dus wel toegankelijk voor iedereen.

Met de meeste CVT's rij je ook zo weg. Iedereen die een beetje gevoel voor techniek heeft redt zich ermee.
wart
@huub Mee eens, vind zelf de Case cvx'en nogal gevoelig op rijpedaal wat naast hakselaar rijden wat lastiger maakt als je er niet vaak mee rijd.
En de Claasen zonder vaste chauffeur met Hexashift hebben bij ons dan ook geen elektrische ventielen wat het wel stukje simpeler maakt.
+1
Wilco vd Kuilen
Mooi Wart, dat krappe werk heeft ook wel wat! Je collega had bij mijn schoonvader (bouwman) nog wel wat moeite met de krappe dammetjes. De Radium 45 draaiden er goed in maar de nieuwe Kaweco wagen kon aan de Kamersteeg alleen vanaf de Zelderseweg erin. Was eerder met de oude kippers nooit een probleem😁
Het liep super, netjes gewerkt en snel klaar!!
wart
@Wilco vd Kuilen De nieuwe Kaweco is ook een 55, heeft wel wat meer ruimte nodig inderdaad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!