Hier zie je Geert-Jan De Kok BV (Esbeek) × met een Manitou MLA 5-50.Heb er slechts een 800 - 900 meter mee gereden maar wat is dit een fijn shoveltje! Ietsie dikke kont en de vooruit, vrij, achteruit

Manitou MLA 5-50

Jotke
Hier zie je Geert-Jan De Kok BV (Esbeek) × met een Manitou MLA 5-50.

Heb er slechts een 800 - 900 meter mee gereden maar wat is dit een fijn shoveltje! Ietsie dikke kont en de vooruit, vrij, achteruit knop had duidelijker voelbaar mogen zijn in welke stand deze stond maar verder prima shovel!

De shovels met dit uiterlijk worden in samenwerking met Mecalec in diens fabriek in Duitsland geproduceerd. Dit om de levertijden te verkorten gezien vanuit de USA er een beste levertijd op dat altijd en daardoor niet altijd snel geleverd kon worden. Al verloopt de opstart van de productie in Duitsland ook dramatisch. Het blijft maar duren voor ze geleverd worden! Dit is dan waarschijnlijk ook een shovel van Manitou zelf.

Wat ik begreep is het merendeel van de productie voor Manitou/Gehl en een deel voor Mecalec.

Dit zal een van de vele primeurs zijn die komende ATH/GTH bij standhouders te bewonderen zullen zijn.

08-09-2022, Biddinghuizen.

Reacties

Jotke
Het stuur is ook verstelbaar, niet gedaan maar kan wel.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Jotke
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Manitou kniklader naar Manitou MLA 5-50 (nieuw type)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Manitou kniklader en hebben de trefwoorden shovel , geert-jandekokbv , manitou , Nieuw model , geert-jan de kok bv , Kniklader en ath/gth 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!