Foto van een Zetor Forterra 11441.Gespot bij een boer en dan ook nog verassend dichtbij. Even een praatje met de boer en blijkt al jaren een Zetor gebruiker. Veel trekkerpraat en het was dan ook een l

Zetor Forterra 11441

+6
16045HSX
Foto van een Zetor Forterra 11441.
Gespot bij een boer en dan ook nog verassend dichtbij. Even een praatje met de boer en blijkt al jaren een Zetor gebruiker. Veel trekkerpraat en het was dan ook een leuke middag.

Reacties

+4
Massey 2705
Dat is het mooiste , het verhaal van de gebruiker van de trekker....! 👍
+1
16045HSX
@Massey 2705 Dat klopt helemaal. In dit geval is het ook weer een klein wereldje. Zelfde dealer, zelfde vertegenwoordiger etc. Ik kom hier nog wel een keer weer.
+2
Massey 2705
@16045HSX als je in de buurt bent , en mijn trekker staat buiten . Je bent van harte welkom....! Dan maken we een praatje met een kop koffie...😉😊
+1
a3vandiejen
Super leuk zo onverwachts.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Forterra 11441 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!