Foto van een Avr Esprit. Even wachten tot het weer droog is.. Foto is geplaatst door Pieter Buren op 11-09-2022 om 02:05:50, met 8 reacties.

Avr Wagenrooier

+2
Pieter Buren
Foto van een Avr Esprit. Even wachten tot het weer droog is.

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi zo met regenboog.
+1
MaxxuM4ever
Mooie combinatie. Hoe meer het regent hoe mooier het rooien gaat dit jaar zeker? Of is er bij jullie ondertussen voldoende gevallen?
Pieter Buren
@MaxxuM4ever 27 mm afgelopen dagen, maar het droogt snel weer op. Voor de droge kluiten bovenin de rug mag eigenlijk nog wel wat regen vallen. Aan de andere kant kan het ook heel snel te veel zijn op de grond hier. Dan plakt er evenveel drek aan de onderkant van de schep als op de schep zeggen ze dan.
MF 2725
Schitterende foto.
deufi
Prachtig plaatje zo, maar waarschijnlijk had het niet zo veel hoeven te regenen.
Pieter Buren
@deufi voor de grond maakt het niet veel uit op dit moment. Het probleem is dat de aardappels in de kieper zo nat worden van de regen.
Jotke
Prachtig!👌🏻😍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Avr Wagenrooier en hebben de trefwoorden herfst , polder , regen en regenboog geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!