Foto van een MB Trac 1000 met Mengele maïs hakselaar en een Unimog 406 met Moestein aanhanger. Bezig met maïshakselen tijdens de MB Trac en Unimog feldtage in Nordhorn. Ook op een MB Trac 1000 heb i

Mercedes-Benz Meerdere

+6
Fast Eddy
Foto van een MB Trac 1000 met Mengele maïs hakselaar en een Unimog 406 met Moestein aanhanger. Bezig met maïshakselen tijdens de MB Trac en Unimog feldtage in Nordhorn. Ook op een MB Trac 1000 heb ik aardig wat uren gemaakt in mijn jonge jaren. Zowel de versie met splitter als de versie met koppelomvormer. Ooit heb ik ook een Unimog 406 gehad. Die heb ik wegens diverse “successen” gauw weer verkocht.

Reacties

+4
Fast Eddy
Hier nog een foto van een hakselcombi.

(klik om te vergroten)

MB Trac 1500 met hakselaar en een MB Trac 1300 met Hawe silagewagen.
MaxxuM4ever
Koppel omvormer is net als bij de Fendt 600 E?
Fast Eddy
@MaxxuM4ever

Dat weet ik niet. Je kan er weinig over terugvinden. Die MB Trac was ooit nieuw gekocht door de Heidemij met een voorlader. Daarom zat er een koppel omvormer/ vloeistofkoppeling in.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mercedes-Benz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!