Foto van een County 1124. Foto is geplaatst door Albert Peters op 12-09-2022 om 16:21:42, met 10 reacties.

County 1124

+3
Albert Peters
Foto van een County 1124

Reacties

+3
Albert Peters
Schayk higro
+2
a3vandiejen
Machtig mooi.
+5
Massey 2705
De kraan op de achtergrond heeft zo,n trekbak ? Op de manier zo als de dumper geparkeerd staat denk ik van wel. De kraan machinist die met zo iets goed overweg kon , had ik altijd veel respect voor. Echte vak mensen , in gevoel voor machine en inzicht in werk.
Bij ons had je Verboon uit Maasland met verschillende draad kranen....
+4
Albert Peters
@Massey 2705 op deze dag stonden meerdere draadkranen te draaien allemaal bijna van hobbyisten ik vind het geweldig om te zien
+2
Albert Peters
@Albert Peters jij komt oorspronkelijk uit Kethel komt
Heb je A Rodeburg Fourage gekend?
Daar deed mn vader vroeger zaken mee
+2
Albert Peters
@Massey 2705 lees mijn vorige opmerking eens
+3
Massey 2705
@Albert Peters ja , Arie Rodenburg heb ik goed gekend. Hij ligt nu zelfs naast mijn vader begraven in Kethel. Rodenburg fourage was een begrip in die tijd.
Wij voerden veel stoomschillen , bieten pulp en stro kwam ook altijd van hem.
Het bedrijf bestaat nu niet meer. Jonge Aaik Rodenburg, heeft gegokt op iets anders , en dat is mislukt. Arie zijn kleinzoon zit in Brabant met een bedrijfje .
+2
Albert Peters
@Massey 2705 wij voerden ook hetzefde Vorige week naar abtswoude gefietst toen kwam dat weer in mn gedachten zo doende
+1
Massey 2705
@Albert Peters abtswoude....richting Kethel ! Dan ben je ongeveer langs onze oude boerderij gefietst. Er is niet veel agrarische activiteit meer. In het midden van delfland nog wat vee bedrijven. De rest is natuur en Park geworden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County 1124 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!