Team Valtra tijdens het laden van de uien. Afgelopen woensdag na de regen gerooid waardoor ze nu mooi kluitenvrij de schuur in gaan. Het laden gebeurt met de Amac van de loonwerker en de kiepers zijn

Valtra Meerdere

+4
bart99
Team Valtra tijdens het laden van de uien. Afgelopen woensdag na de regen gerooid waardoor ze nu mooi kluitenvrij de schuur in gaan. Het laden gebeurt met de Amac van de loonwerker en de kiepers zijn 18-tonners waar ze zich mooi voor uit kunnen leven

Reacties

+1
reinder-mf
Mooi werk zo 👍🏻👍🏻
+1
PieterA
Mooi dat het nog kan in de uien. Hier zijn ze vandaag weer in de aardappelen begonnen na de regen, de uien wordt spannend denk ik.
reinder-mf
@PieterA hier vandaag ook weer begonnen met losrooien na een 40 mm. Hoeveel hebben jullie op Tholen gehad? Zeeuws Vlaanderen en Walcheren heeft her meeste gehad?
PieterA
@reinder-mf Op Tholen valt het wel mee. Wij hebben een 85 mm gehad. Net geen rotte aardappelen op de meest slempgevoelige percelen. Probleem met regen is altijd dat je niet weet wanneer het stopt.
+1
reinder-mf
@PieterA ja regen is altijd risico in de nazomer aan de kust
Dennis_dB
@reinder-mf Zeeuws Vlaanderen zaterdag plekken met 165 mm op zaterdag maar ook plekken van 20 mm
reinder-mf
@Dennis_dB poe contrast erg groot. Die met 20 mm zit nog verlegen om een buitje extra…
+1
Dennis_dB
@reinder-mf Totaal vorige week daar wel rond de 70 mm

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Valtra ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!